Pots escollir:

"Contes a la carta"

"Els contes fantàstics"

"Contes per telèfon"

"Cròniques del planeta occipital"

"Sopars de contes"

"Alló que tothom vol saber però ningú no vol sentir"

"Mama por!"

"Els Drets Humans al carrer."
"Contes a la carta"

    Audicions de contes per a vetllades especials, com ara comiats de solter/a, aniversaris, congressos, festes infantils, etc. Tu proposa el tema: natura, amor, negoci... Jo poso els contes.
    Totes les edats.
    contracta
torna

"Els contes fantàstics"

    Res millor que endinsar-se en el món de la fantasia per somiar despert.
    Ogres, fades, bruixes, encanteris... Els contes de tota la vida descoberts de nou, per tornar a ser infant.
    "Blancaflor" (popular), "L'unicorn" (popular, adaptació d'en Perot), "La granota" (Xesco Boix), "La Servera" (popular, adaptació d'en Perot), "La pomera de la tia Misèries" (popular)...
    Totes les edats.
    contracta
torna

"Contes per telèfon"

    Imagina que reps una trucada. A l'altra banda de l'aparell una veu diu que truca de part d'algú molt especial per a tu que et vol regalar un conte...
    Felicita, regala, escolta...  Escull a qui vols regalar un conte, dóna'm el seu número: el trucaré de part teva per contar-li el conte que tu vulguis, el dia i l'hora que tu em diguis.
    Totes les edats.
    contracta
torna

"Cròniques del planeta occipital"

    El "Planeta Occipital" és un petit planeta a la perifèria de la galàxia de les emocions. Qualsevol coincidència amb el Planeta Terra "no" és pura coincidència.
    Contes de producció pròpia, on en Perot et convida a fer un vol allà on les emocions governen la raó. T’hi atreviràs?
    "Abans del principi", "Els caçadors de dracs", "Les tribulacions de Brahma", "El rei que no es volia casar",  "El senyor del castell"...
   Adults.
    contracta
torna

"Sopars de contes"

    Què prefereixes? Entre plat i plat un conte, o bé, entre conte i conte un plat? Tu proposa el tema: natura, amor, negoci... Jo poso els contes.
   Totes les edats.
    contracta
torna

"Alló que tothom vol saber però ningú no vol sentir"

    Contes recollits arreu, fills de diverses tradicions els uns, de factura moderna els altres, versionats per en Perot. Per fer pensar i remoure el cul de la cadira.
    "Gent rara", "Els emissaris de la Mort" (popular), "De com Poder guanya la Llibertat, o això es pensa" (adaptació d'una idea d’Edu Borja), "Els jueus de Roma" (Tony de Mello), "Les onades" (anònim), "Un home rep una carta" (basat en la carta del cap Seatle al president dels EEUU)...
    Adults. 
    contracta
torna

"Mama por!"

    Relats de Gustavo Adolfo Bécquer, Edgar Allan Poe i també contes populars recollits arreu, per posar els pèls de punta.
    Adults. 
    contracta

"Els Drets Humans al carrer."

    Tinc el plaer de participar com a narrador en aquest projecte promogut per l’Institut de drets Humans de Catalunya, en col·laboració amb Numancia Rojas (La casa de los cuentos).

    "Des del 2002 l’Institut de Drets Humans de Catalunya manté una la línia de treball enfocada al públic general, que té com a objectiu implicar la població en accions de promoció dels Drets Humans.

    Es pretén, mitjançant això:
 - Generar un discurs de sensibilització sobre la importància dels drets humans, dirigits a un públic general.
 - Difondre i donar visibilitat a la situació dels drets humans.
 - Aproximar el món legislatiu i el món formatiu a la realitat quotidiana, per facilitar, per un costat, la inclusió de la ciutadania en la lluita pels drets humans i, per l’altre costat, la incorporació de factors de la realitat diària dins dels discursos acadèmics i legislatius en matèria de drets humans.

    “Drets Humans al carrer” realitza sessions de contacontes amb contingut de Drets Humans i denuncia la percepció dels Drets Humans com un cos teòric sense aplicació a la vida diària, centrant-nos en la necessitat d’implicació de la ciutadania.
    Les sessions s’estructuren a partir d’una selecció de relats literaris en els quals es reivindiquen diferents drets, corresponents a cada un dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans.
    El públic és l’encarregat d’escollir un dels articles i, després de la lectura del mateix, s’explica el conte corresponent que versa sobre el dret recollit en l’article seleccionat pels participants. Aquesta metodologia potencia la interacció entre narrador i assistents i fomenta la participació dels esmentats en la sessió."
(Text extret de la pàgina de l'Institut de drets Humans de Catalunya)

    Més informació.
torna